Hogyan tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot? 

 • Kereshet minket telefonon, e-mailben és személyesen is. Személyes megkeresés előtt időpontegyeztetés szükséges.  
 • e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • telefon: 06 30 090 56 00                                                                               

 

Mennyibe kerülnek a termékek?

 

Milyen betegségekre ajánlott?

 

Melyik készüléket válasszam?

 • A Safe Laser 150 készülék bőr és bőrfelszínhez közeli panaszok kezelésére ajánlott, hatékonyságát max 3 cm-ig fejti ki.
 • A Safe Laser 500 készülék bőr, bőrfelszínhez közeli és mozgásszervi betegségek ( pl. húzódás,ficam, teniszkönyk, lumbágó stb ) kezelésére is hatékony. 8 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását.
 • Safe Laser 1800 készülék: erősebb fájdalomcsillapító hatás; nagyobb felület kezelhető vele egységnyi idő alatt (kezelőfelülete 5x nagyobb, mint az SL 500-as készüléké); bizonyos indukációk esetén csak az SL 1800-as képes beindítani a gyógyulási folyamatot. A mozgásszervi betegségek, sportsérülések (húzódás, ficam, teniszkönyök, lumbágó, térdkopás, csípőkopás, sarokcsont-gyulladás stb ) kezelésére a leghatékonyabb eszköz. 10 cm mélyen képes kifejteni jótékony hatását. 

 

Hol tudom megvásárolni a termékeket?

 

Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

 • Előre utalással, bankkártyás fizetéssel (barion), készpénzzel tud fizetni, illetve viszonteladóinknál lehetőség van bérlésre.

 

Egészségpénztárra elszámolható?

 • Igen.

 

Milyen szállítási lehetőségeim vannak?

 • A termékek házhozszállítását, és személyes átvitelét is biztosítjuk.

 

Hány éves kortól használható a Safe Laser ?

 • Újszülött kortól. A használatáról mindenképp egyeztessen kezelőorvosával, vagy Safe Laser szakértőjével.

 

Szükséges védőszemüveg használata?

 • Nem szükséges, biztonságos a szemre.

  

Milyen hosszú és milyen gyakori legyen egy kezelés?

 • Az alkalmazás időtartama a lézer típusától, teljesítményétől függ. (Nagyobb teljesítmény = rövidebb kezelési idő). A kezelések gyakorisága pedig attól függ, hogy milyen típusú, illetve milyen régen áll fenn a betegség. Akut betegségek kezelése (a betegség a közelmúltban keletkezett): A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3 alkalommal kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető. Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett): A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Az első 2 héten 3-4 alkalommal, majd hetente 2-3x a tünetek megszűnéséig vagy jelen-tős csökkenéséig. Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (napok, hetek, hónapok). Az első kezelések után a fájdalom fokozódhat, de ez átmeneti jelenség. Hosszú távú (több hónapos) gyógyulási folyamatoknál (pl. fekélyes sebek) 2-3 hétig a mindennapos kúra-szerű kezelés javasolt és utána át lehet térni a ritkább 2 naponkénti alkalmazásra. A sűrűbb vagy hosszabb ideig tartó kezelések nem feltétlenül gyorsítják a gyógyulást, mert van egy olyan biológiai határ, melynek elérése után besu-gárzással nem lehet tovább stimulálni a sejteket! Az orrnyílás (illetve a fül) bevilágításával gyógyuló betegségek kezelése: Ez esetben a folyamatos mindennapos használat javasolt. Világítson külön-külön mindkét orrlyukba (ill. fülbe) 3-5 percig. (a lézer típusától függően)

 

Használhatom a “lágy-lézer” fényterápiát, ha más gyógykezelés alatt állok?

 • A lézeres kezelés más gyógyszerekkel és terápiákkal jól kombinálható.Hatására a krónikusan szedett gyógyszerek mennyisége csökkenthető (vagy el is hagyhatók). Természetesen csak az orvosi teszteredmények javulását követően az orvossal történt egyeztetés után!A lézer kezelés más alkalmazott terápiák mellékhatásait csökkentheti. (pl. allergizálódás, gyógyszer mellékhatások…..)

 

Milyen kellemetlen tünetek léphetnek fel az orrnyálkahártya besugárzása során?

 • A lágy-lézer kezelésnek semmilyen ismert káros mellékhatása nincsen, de néha az alábbi tünetek valamelyike előfordulhat:  
 • a / Száj és orr kiszáradása: az orrüreg közelében rengeteg vegetatív ideg-végződés található; egyes páciensek érzékenyen reagálnak, ha orrüregükben a szimpatikus idegeket lézerrel sugározzák be, ami az acetilkolin-kiválasztás növekedésével, a mirigyek kiválasztásának csök-kentésével jár. Ezek a tünetek az alkalmazkodás ideje alatt fokozatosan eltűnnek, tehát ilyen eset-ben azt javasoljuk, hogy a kezelés előtt igyanak meg kis mennyiségű meleg vizet. Ritkán, az orr nyálkahártya kiszáradására hajlamos, nagyon érzékeny egyéneknél ajánlott nedvesítő orrspray használata a kezelés előtt, az esetleges orrvérzés megelőzésére. 
 • b / Szédülés, nyomásérzet a fejben azért jelentkezhetnek, mert megnő az oxigén- és vérellátás. Az idősek nagy része elégtelenül látja el agyát vérrel, ami az agyérelmeszedés eredménye, tehát ha a mikrocirkuláció folyamatos lesz, a vér és az oxigén mennyisége az agyban hirtelen megnő, ám az agy keményedő artériái nem tudnak időben alkalmazkodni, ezért a fenti tüneteket tapasztalhatjuk. Ezek a tünetek néhány hét után megszűnnek Ilyen esetben a pácienseknek azt javasoljuk, hogy a kezelés során csökkentsék az alkalmazás időtartamát.
 • c / Izzadás és fejfájás: A lézeres besugárzás után a vér oxigénszatu-rációjának mértéke nő, emelkedik a pulzusszám, amit az egészséges emberek rendben viselnek, ám a beteg szívű embereknél esetenként ez gond lehet. Azt ajánljuk, hogy ezek az emberek rövidebb kezelési idejű adaptációs szakasszal kezdjék a kezelést. Ez a tünet az adaptációs időszak után elmúlik, majd fokozatosan növelhetik a kezelés időtartamát.

  

Milyen gyakran használjam a készüléket? 

 • Az adott panasztól függ. A kezelési protokoll megmutatja a pontos kezelési időt és gyakoriságot. Amennyiben további kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére.

 

A készüléket hozzá lehet érinteni a kezelt felülethez?

 • Igazán úgy hatékony. Rá kell helyezni a kezelendő felületre és a kezelési protokollban meghatározott ideig (3-5 perc) világítsuk a sérült, beteg részt, közben nem mozgatva a készüléket. 

 

Nehezen gyógyuló seb esetén hozzáérinthető a bőrfelülethez?

 • A higiénia betartása érdekében az ilyen esetekben lézerfej védő kupakot javasolunk. Ha nincs ilyen otthon, akkor egyszerű eldobható átlátszó fólia is megfelelő.

 

Hogyan tudom megtisztítani a készüléket?

 • A lézerfejet, a készüléket tilos víz alá tenni! Fertőtlenítő kendővel kiválóan tisztítható.

 

Hogyan tudom megtisztítani a kiegészítőket ? 

 • A kiegészítőket lehet folyó víz alatt tisztítani, de minden esetben győződjünk meg arról, hogy teljesen megszárad. Fertőtlenítő kendővel a kiegészítők is tisztíthatók.

 

Kihez fordulhatok, ha kérdésem van ?

 • e-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • telefon: 06 30 090 5600