Kedves Safe Laser Tulajdonos!     AKCIÓ! 2020. november 1-től 3 év a garancia!

 

Az első fontos lépést már megtette az egészségesebb, fájdalommentesebb, boldogabb életéért, amikor megvette a Safe Laser készüléket. Ahhoz, hogy ebből a hosszútávú befektetéséből kihozza a maximumot a jövőben is számíthat a Safe Laser csapat támogatására. Szeretnénk Önt segíteni abban, hogy minden esetben a lehető leghatékonyabban használhassa a Safe Laser készülékét és rendszeresen értesüljön a legfrissebb kutatási eredményekről, a sikeres fejlesztések adta új lehetőségekről.

 

Tekintettel arra, hogy a Safe Laser készülékek (SL150, SL500 infra, SL1800 infra) hivatalos engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszközök, törvényi előírás, hogy minden eladott készüléket a gyártónak regisztrálni kell. Az Ön készülékének regisztrációja (az alábbi felületen) azért is előnyös és biztonságos, mert így meggyőződhet arról, hogy valóban hivatalos viszonteladónál vásárolta és ha 2020. november 1. előtt vásárolta a készüléket, most ajándékba megkapjakapja  a 3 év garanciát.

 

2020 november 1-től a Safe Laser készülékek garancia időtartamát felemeltük 3 évre
 
Az új törvényi szabályozás már 2021. január 1-től kötelezővé teszi az értékhatáros garancia meghatározását, de ismerve a Safe Laser készülékek kiváló minőségét, megbízhatóságát, úgy döntöttünk, hogy ezt már mostantól biztosítjuk és értékhatártól függetlenül megadjuk a 3 évet.

 

Vezetéknév*
Keresztnév*
Email cím*
Telefonszám*
Irányítószám*
Város*
Közterület neve / utca neve*
Házszám*
Születési dátum*
Készülék típusa*
A készülék gyári száma*A készüléken lévő szürke matricán található. Pl.: SN2312
Vásárlás időpontja*
Eladó neve*
Milyen céllal vásárolta a készüléket? (többet is megjelölhet)
Mozgásszervi problémákra
Fülpanaszokra
Fogászatra
Légúti gyulladásokra
Bőrproblémák
Kozmetika kezelésekre
Cukorbetegségre
Állatgyógyászatra
Egyéb területre

A regisztrációval hozzájáárulok, hogy az újdonságokról hírlevél útján értesítsenek.

Küldés