Mindenki szeretne egészségesen, boldogan élni. Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy minket elkerülnek a betegségek, sérülések, fájdalmas mozgásszervi problémák. A preventív gondolkodás alapján az egészségtudatos, aktív, sportos életmóddal, a megfelelő táplálkozással jelentősen csökkenthető a különböző betegségek kialakulásának kockázata, de elég egy rossz lépés, egy átmenetileg sebezhetőbb immunrendszer, hogy segítségre, orvosi, egészségügyi ellátásra szoruljunk. Az ilyen helyzetekben egyáltalán nem mindegy, milyen hamar tudjuk elkezdeni az eredményes kezelést.

 

 

A lágylézer terápia hatásossága a gyógyításban több mint 50 éve orvosilag igazolt. Az elmúlt fél évszázadban, a folyamatos kutatások eredményeként újabb és újabb területekről igazolódott be, hogy a lágylézer terápiával az a kórkép, betegség is eredményesen kezelhető. A fájdalomcsillapítás, a gyulladáscsökkentés és a biostimulációs hatás a lágylézert egy rendkívül sokoldalú orvostechnikai eszközzé teszi, ezért is alkalmazzák kórházakban, klinikákon, rehabilitációs rendelőkben.

 

A lágylézer terápia széleskörű elterjedéséhez elengedhetetlen volt az a forradalmi felfedezés, ami Dr. Rózsa Károly lézer-fizikus nevéhez fűződik. Neki sikerült egy speciális lencserendszerrel „megszelídítenie” a lézert: a szemre veszélyes lézerfényt úgy alakítja át a Safe Laser Technológia, hogy közben a lézernek az összes gyógyító tulajdonsága megmarad.

 

 

„Igazából a Safe Laser készülékek optikája és elrendezése nem egy olyan óriási találmány. A nagy dolog az volt, hogy a fiam megkérdezte, lehet-e olyan nagy teljesítményű, 150-500 mW-os lézert megcsinálni, ami a szemre veszélytelen. Az első reakcióm az volt, hogy jó ötlet, de még az 5 mW-os is kiégeti a retinán a látóidegek egy részét, mert a párhuzamos lézerfényt a szemlencse egy ponttá fókuszálja össze. Ezért lehetett csak nagyon szigorú biztonsági előírások mellett lágylézeres kezelést adni. Ez volt mindenki tudatában, nem is gondoltunk arra, hogy lehet megoldás a problémára – kezdte a visszaemlékezést a Safe Laser Technológia megszületésére Dr. Rózsa Károly. – Elkezdtem gondolkodni és egy-két nap múlva kialakult egy kép bennem. A kihívást ilyenkor az jelenti, hogy az emberek nem hiszik el, hogy a berögzött szabályokon túlmenően is érdemes gondolkozni és csinálni valamit.

Mondtam a fiamnak, spekuláljunk kicsit. Veszek egy nagyobb szórófejet, csinálok egy széttartó fényt. Ha közel viszem a kezelendő felülethez, megvan a szükséges teljesítménysűrűség és a szemre sem lesz veszélyes. Összeraktuk laboratóriumban, egy-két évig még eltartott a kísérletezés, fejlesztés, de a végén sikerült megalkotni a szemre teljesen biztonságos Safe Laser Technológiát, aminek köszönhetően a szakképesítéssel nem rendelkező, mindennapi emberek kezébe tudtuk adni a lézert."

 

 

A magyar találmánynak köszönhetően már bárki kezelheti magát otthon lágylézerrel. A Safe Laser Technológia tehát garantálja, hogy védőszemüveg és mellékhatások nélkül, biztonságosan alkalmazható a lágylézer terápia.

 

A Safe Laser készülékek új dimenziót nyitottak a lágylézer terápia használatában.   

 

Kétféle ember létezik. Az egyik már megtapasztalta, mit jelent a Safe Laser Technológia, mire képesek a Safe Laser készülékek a gyógyításban, a test, a szervezet folyamatos erősítésében, karbantartásában. Természetesen a sikeres kezelésekhez elengedhetetlen a szakszerű, következetes, rendszeres használat. Ebben is segít a safelaser.hu oldal, ahol minden kérdésére választ kap és ha feliratkozik a Safe Laser-hírlevélre, akkor mindig elsőkézből tájékozódhat a legfrissebb kutatások, fejlesztések eredményeiről.

 

Ma még exkluzív klubnak számít a Safe Laser-klub, de a tagok száma már most is több tízezer – Ők azok, akiknek fontos, hogy fájdalommentesen, egészségesen, boldogan éljenek.

 

 

A Safe Laser-klubba bárki beléphet. Várjuk Önt is!